(+420) 281 028 904
(+420) 724 909 426
(+420) 281 028 956
Za Černým mostem 3/362
198 00 Praha 9
ŠVP Kuchař
Absolvent se uplatní ve všech provozech stravovacího zařízení. Zná technologii přípravy pokrmů a nápojů, umí posoudit jejich jakost a technologickou využitelnost. Ovládá způsoby správného skladování zboží, techniku obsluhy. Dokáže sestavit jídelní a nápojový lístek, realizovat odbyt a provádět vyúčtování. Bude připraven zajišťovat provoz výrobních a odbytových středisek a využívat technologická zařízení. Ve styku s hostem bude připraven jednat profesionálně a komunikovat ve dvou cizích jazycích. Po získání nezbytné praxe v oboru je připraven na soukromé podnikání v pohostinství.
Dosažený stupeň vzdělání | střední vzdělání s výučním listem |
Forma vzdělávání | denní |
Délka vzdělávání | 3 roky |
Počet přijímaných žáků | 45 |